In catolicism nu conteaza prea mult unde si cum se face slujba. Prin hotararea Papei Ioan Paul al II-lea, catolicii au voie sa „iese in lume” si sa faca slujbe in locuri cele mai ciudate si nepotrivite. Oare cand striga preotul „usile, usile, cu intelepciune sa luam aminte”, care usi le inchid ei? Sau oare macar se ridica in picioare?

Slujba la picnic s-a intamplat in Viena, mai multe puteti citi aici.


5 comentarii

dragos ciobanu · 28 mai 2009 la 15:14

buna seara. sper sa primiti mesajul asta… pentru ca nu am gasit multe oportunitati de a comenta vreun articol al site-ului. numele meu e dragos ciobanu, sunt ortodox, am 34 de ani si sotia mea este catolica. sunt extrem de mahnit sa gasesc o pagina ca aceasta, plina de atata ura impotriva unora care sunt de o religie cu noi. tot Iisus spunea: cine nu a pacatuit sa arunce piatra… aici am vazut foarte multe pietre aruncate, fara a macar crea posibilitatea dreptului la aparare, sau a da dreptul celeilalte parti de a-si expune punctul de vedere. in plus sunt multe lucruri importante care sunt incorecte: imaculata concepcion nu se refera la nasterea fecioarei Maria, ci la nasterea lui Iisus… si asta e doar un exemplu… sunt curios daca veti avea curajul de a-mi raspunde

Miky · 6 iulie 2009 la 4:29

Draga Dragos cred ca te voi dezamagi dar totusi o voi face. Este posibil sa nu intri nici tu nici sotia ta in Imparatia cerurilor. Si stii de ce? Pentru ca te-ai casatorit cu o eretica si pentru ca ea este eretica. Catolicismul nu este biserica cum gresit este mentionat peste tot. Catolicismul este erezie. Biserica are un cap si el se numeste Mantuitorul Hristos. Si papa este un cap. Unul dintre capetele satanei. Mie imi pare sincer rau ca nu-s mai multe site-uri ca acesta.
O zi buna.

andreea · 2 ianuarie 2010 la 14:07

Miky stii cumva ce este o erezie? Daca ai sti, nu ai mai face astfel de afirmatii……

andrei · 16 ianuarie 2010 la 17:18

dragul meu Miki nu vreau sa te judec dar esti departe de Ierusalim….. Bine or fi ei eretici asta Dumnezeu stie …. dar nu ai dreptul sa i numesti papistasi, atat de trivial pt ca deocamdata eu nu am auzit un catolic sa faca in public vreun preot ortodox sau credincios ortohot sau in alte moduri dar din pacate cred ca mai nou ortodoxia noastra a devenit una de cartier sau una inculta ca sa nu spun altcumva pt ca aceste apelative nu au nimic de a face cu ortodoxia sa stii

marcel · 26 ianuarie 2010 la 14:18

dragos, mai citeste putin despre imaculata conceptie. cred ca nu esti suficient de lamurit despre aceasta dogma. si in plus, prea ai sarit asa, de la o idee la alta. aici nu e vorba despre a arunca piatra, ci despre a spune adevarul. Nu suntem violenti si nu omoram pe nimeni.

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *