In poza se poate vedea parintele catolic Robert Lubic sarbatorind Holloween impreuna cu cativa prieteni [ sursa ]. Acesta are si un site la adresa www.thepunkpriest.com. Cautand pe net daca chiar este adevarat, sau cumva este doar vreun nebun care se da preot, am aflat ca acest site chiar este real si Robert este preot catolic.

Iata cateva informatii extrase despre el de pe site-ul Diocezei de Trenton:

Parintele Bob, zis si „Preotul punkist” este preot vicar la „Parohia Sfintei Familii” din Latrobe, PA si este absolvent al Penn State University si al St. Vincent Seminary. A fost preotit in mai 1996. Pr. Bob este cunoscutu pentru preticile sale neobisnuite si orientate catre tinerii din Biserica Catolica. Pr. Bob foloseste muzica care apeleaza la tineri pentru a le atrage atentia si ii face sa inteleaga ca Dumnezeu este aproape de noi toti, chiar si de adoloscenti. El foloseste muzica de Jimmy Eat World, AC/DC, Lifehouse, U2, Blink 182 (si altii) in predicile sale si in luarile de cuvant. Este in prezent redactor la Disciples Now, un site orientat exclusiv catre adolescenti unde raspunde la intrebarile adoloscentilor in legatura cu credinta” (SURSA: March 11, 2007 DIOCESAN YOUTH CONFERENCE)

Pentru ca multi probabil nu pot crede ca poza de mai sus este adevarata, iata inca o poza preluata de pe site-ul „parintelui”:


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *